e-mail: info@arda-grime.nl
Project 1
Ik heb mede de visagie/grime verzorgd voor de horrorfilm “Sssshht” een eindexamenfilm van studenten van de filmacademie uit Amsterdam. De film is in 2006 vertoond op tv.

Project 2
Voor de low budget film “In Het Vuur van de Storm” heb ik mede de visagie en grime verzorgd en wonden gemaakt.. Het is een miniserie van 8 delen met ieder een speelduur van 50 minuten. Het verhaal volgt de onmogelijke relatie tussen een Volksduitse jongen en een Joods meisje tijdens de tweede wereldoorlog. De serie is geschreven en geregisseerd door Raymond van Rijn (Virogo producties). De serie is vertoond op RTV Utrecht.

Project 3
Een Midzomernachtsdroom van William Shakespeare, gespeeld door een amateurtoneelgroep uit Groenekan. Ik heb de make-up en hairstyling ontworpen en samen met een club van vrijwilligers voor 4 voorstellingen de make-up verzorgd. Het werd van 1 t/m 6 juli 2008 opgevoerd bij fort ruigenhoek in Groenekan. Geregisseerd door Timon blok. Voor dit project heeft stichting “Theater in “t Groen” de eerste prijs gewonnen voor Kern met Pit een initiatief ( leefbaarheidswedstrijd) van de KNHM (Koningklijke Nederlands Heidemaatschappij). Een geldprijs en een trofee.

Project 4
De AFS Group in Amsterdam vroeg aan mij, in het kader van de crisis, hen te schminken als zwervers voor hun kerstkaart van 2008. Gefotografeerd door Nicole van Hasselt.

Project 5:
Horror The New Tarentino in Amsterdam opgenomen.

Project 6:
Opera in Ede. Make-up ideeën en baarden geplakt.

Project 7:
De Revisor van Gogol gespeeld door amateur toneelgroep uit Groenekan bij Fort Ruigenhoek. Ik was verantwoordelijk voor de make-up en haarstyling
.
Project 8:
As You Like It van Shakespeare opgevoerd in juli 2013 door amateur toneelgroep uit Groenekan op Landgoed Eyckenstein in Bilthoven. Ook voor dit openlucht theater de make-up en haarstyling en -dracht ontworpen. Gefilmd door - en uitgezonden op RTV Utrecht.

project 9:
Theater in't Groen speelde in 2015 Timon van Athene.
De lokatie was gemeentewerf de Bilt.
Details van de kostuums en het haar waren gemaakt van afvalprodukten.
Voor de make-up heb ik de basis met airbrush techniek gedaan.
portfolio
[theater make-up] [haarstyling] [baarden] [Special effects] [wonden] [speciale gelegeheden] [fotoshoot] [projecten]